Aanmelden Coronavoucher Ambacht

De coronatijd heeft veel van de Ambachtse inwoners en organisaties gevraagd. Daarom wil de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht iets extra’s doen voor de Ambachtse samenleving. Alle huishoudens uit Hendrik-Ido-Ambacht ontvangen vanaf 24 mei een voucher ter waarde van € 25,-.

Deze Coronavoucher Ambacht kan tot en met 31 juli 2022 besteed worden bij de organisaties die meedoen aan deze actie. Zo is de Coronavoucher Ambacht een financieel steuntje in de rug voor organisaties én voor inwoners van onze gemeente.

Voorwaarden deelname
De actie is voor de organisaties die financieel hebben geleden onder de lockdown rondom de kerstperiode 2021. Hieronder vallen de Ambachtse detaillisten, restaurants, horeca en ondernemers die een contactberoep hebben zoals bijvoorbeeld kappers, nagelstylisten en beautysalons. Ook bij maatschappelijke instellingen en kerken kan de voucher als donatie ingeleverd worden.

Hoe werkt het?
U meldt uw organisatie aan voor deze actie. Na uw aanmelding ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen om zo de ontvangen vouchers gelijk na inname te deactiveren en te verzilveren.

Hoe kunt u laten zien dat u meedoet aan deze actie?
Alle organisaties die meedoen komen met hun naam en adresgegevens op de website coronavoucherambacht.nl. Inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zien hier dat u meedoet aan deze actie. Verder ontvangt u vóór 24 mei 2022 promotiematerialen om uw klanten/bezoekers/donateurs te laten zien dat u deelneemt aan de actie Coronavoucher Ambacht.

Doet u mee?
Meld u dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Wij verifiëren of uw organisatie voldoet aan de voorwaarden van deze actie. Daarna ontvangt u een bevestiging van deelname, uw inloggegevens en de spelregels van de actie.

Heeft u nog vragen over de Coronavoucher Ambacht, neem dan contact op met Miriam Boere via coronavoucherambacht@h-i-ambacht.nl.

Lees meer

Aanmelden

  • Zal worden geprobeerd om deze automatisch op te halen vanuit IBAN
  • Toegestane bestandstypen: png, jpg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.